top of page

Ο «Γυάλινος κόσμος» στο 8ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων


Η παρουσίαση της εφημερίδας μας έγινε σήμερα στο 8ο Μαθητικό Διαδικτυακό Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων. Το Φεστιβάλ διοργάνωσαν τα αρμόδια γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε με την πλατφόρμα webexστις 26 και 27 Μαΐου με τη συμμετοχή πολλών Γυμνασίων και Λυκείων της περιφέρειας. Όμορφες και δημιουργικές μαθητικές εργασίες πλημμύρισαν τις οθόνες μας.

Η συντακτική ομάδα του «Γυάλινου κόσμου» παρουσίασε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, την πορεία και τους στόχους της από το 2019 που δημιουργήθηκε έως σήμερα.


Μέρος της παρουσίασής μας ήταν κείμενα, πρωτότυπες ζωγραφιές και φωτογραφίες των μαθητών που συμμετείχαν.



Για να μιλήσουμε για την εμπειρία της συμμετοχής σε αυτή την κοινή δημιουργική προσπάθεια όλοι οι συνεργάτες δημιουργήσαμε ένα βίντεο. Εκεί καταθέτουμε τις σκέψεις μας και τις θέσεις μας για το νόημα αυτού του εγχειρήματος.

Έτσι, αποχαιρετούμε και τους συνεργάτες τελειόφοιτους συμμαθητές μας που δούλεψαν για τον Γυάλινο κόσμο από πέρυσι έως και φέτος. Σας ευχόμαστε καλή τύχη, παιδιά! Να είναι οι δρόμοι σας πάντα φωτεινοί και δημιουργικοί!



45 views1 comment
bottom of page